1 okt. 2017

Zondag 1 oktober 2017

Na een aantal keren (met mooie resultaten) met kunstaas gevist te hebben mis ik de drive. Sterker nog, dat 'gesmijt' met kunstaas kan me totaal niet meer boeien. Ik hoopte dat na het opbergen van de karperspullen en nieuwe Pako PS lepels - de zin en motivatie terug zouden keren. Niet dus... Misschien een dipje, maar voor mij is zoiets nieuw. Waar ik tot nog geen twee jaar geleden altijd actief in de weer met de hengel was, een echte struiner dus, mis ik de behoefte om constant achter de vis aan te rennen. Dat neemt niet weg dat het water nog steeds trekt, en het vissen gelukkig ook. Alleen de onrust die mij van hort naar her deed struinen ontbreekt. Beter gezegd; 'daar heb ik geen last meer van.' Voorlopig hou ik het bij penvissen en vanmorgen ben ik bij en met Olav op pad geweest. Uiteraard met het pennetje...

Groeten van Peter

4 opmerkingen:

Robert Remijnse zei

Mooi verslag weer Peter. Wat een schitterende stek !! prachtige vissen.
Groet, Robert

Peter Linzell zei

Thanks Robert!

Groeten van Peter

spinner zei

Goed bezig Peter ,plezier houden in je hobby daar gaat het om toch ? ik ben noodgedwongen uitgeweken naar de pallet waggler en de match hengel, ook super leuk.

groeten van Andre

Peter Linzell zei

Hoi Andre,

Dankjewel, en zo is het maar net. Vissen met de pallet waggler en/of matchhengel is ook genieten. Ik heb respect voor jou, en hoe je ermee omgaat, het is niet niks!

Groeten van Peter