29 okt. 2017

Zaterdag 28 oktober


Vissen naar en volgens het gedachtegoed van Jan Schreiner. 


Barcelona was fantastisch, we gaan zeker nog een keer terug. Hopelijk doorstaat deze prachtige stad met zijn vriendelijke inwoners wat er zich momenteel daar allemaal afspeelt! Vrijdagavond waren we rond 23.30 thuis. Vanmorgen heb ik Francine alwéér naar Schiphol gebracht, ze 'moet' naar Zwitserland voor haar werk. Vandaar dat ik de beurs in Vught gisterochtend voorbij heb laten gaan. Jammer, maar er zitten maar 24 uren in een dag... In de middag heb ik gelukkig nog wel een paar uurtjes gevist. De snoek was goed los. Absoluut niet verkeerd, negen snoekjes op de vijfgrammer van grafiet, 0,16 mm Stilon en een 25 mm stompe Terrible spinner. Op dit materiaal prachtige sport!

Groeten van Peter


7 opmerkingen:

Robert Remijnse zei

Prachtige avonturen weer met een heerlijke combinatie. Groeten Robert

Robert Hilbrands zei

Beter dan Vught, tussen de ouwe meuk, is gaan vissen als de snoeken los zijn, Peter! Ik gokte op Vught en heb een leuke dag gehad, maar een middagje buiten is ook niet verkeerd ;-)

Groeten van Robert

Peter Linzell zei

Robert en Robert, bedankt mannen!

Anoniem zei

Een stijlvol geheel, Peter!
Wim

Robert de Kleijn zei

Prachtig materiaal,
Vis zelf ook met de 5 en 2 grammer. De spinstangetjes zijn geweldig ook met een klein straemertje.
Zie veel vissers met UL spinners gecombineerd met lompe spinstangen.

Peter Linzell zei

Dankjewel Wim!

Groeten van Peter

Peter Linzell zei

Hoi Robert,

Wat ontzettend leuk dat je hier reageert! Die J & B spinstangetjes zijn een must als je met klein en/of ultra licht kunstaas vist. Voor de ultra lichte lepel maak ik zelf dunne staaldraadjes maar verder gebruik ik zoveel mogelijk ultra lichte spinstangetjes.

Groeten van Peter