26 sep. 2011

Streetfishing in Rotterdam
Zondag 25 september. Vandaag zijn Eric, Danny, Yuki en ik te gast bij John en zijn gezin in Schiedam. De prachtige polders rond Schiedam zijn deze keer niet ons jachtterrein. We gaan met z'n vijven Rotterdam onveilig maken.

Het leek er heel even op, dat dat een makkie zou gaan worden. Op mijn eerste worp haak ik een snoekje. Een beter begin van deze visdag was ondenkbaar.

Daarna laat Rotterdam zich van een andere kant zien. Het wordt een dag van kilometers maken, klimmen en klauteren en John gaat zelfs de Rotte in om te proberen een vis te vangen maar vooral ook om vastgelopen spinnertjes te redden. Een dag Streetfishing in de Maasstad, levert ons na de snelle snoek, uiteindelijk gezamenlijk een stuk of dertig baarzen op. Op de terugweg naar Schiedam liet Rotterdam zich nog een keer gelden. Het profiel van onze laarzen die achterin de auto lagen zat vol met iets wat honden hadden achtergelaten. Normaal gesproken zit Danny meestal achterin de auto stilletjes na te genieten. Dat ging vandaag niet lukken!Aan de keukentafel in Schiedam wordt de dag afgesloten met een dampende pan macaroni voor ons neus. Een pikketanussie (Amsterdams voor een jenevertje) uit een fles Ketel 1 mag natuurlijk niet ontbreken na een dag struinen door 010. Rotterdam heeft ons vandaag en dan vooral Danny een poepie laten ruiken mannen. ;-)

Groeten,
Peter

1 opmerking:

spinner zei

Jammer jongens was een prachtige dag, misschien iets te mooi.
Volgende keer beter zullen we maar zeggen.
Een voordeel rotje knor word wel lekker stront vrij zo.
mvg andre