28 apr. 2017

Koud...


WOENSDAG 26 APRIL 

DONDERDAG 27 APRIL Twee keer tweeëneenhalf uur vissen na het avondeten, met als resultaat drie prachtige zeelten. Maar, nonderju wat is het koud voor de tijd van het jaar.

Gr,
Peter


8 opmerkingen:

derk schrikkema zei

Hallo Peter,

Je hebt in ieder geval nog wat gevangen en dit geeft toch weer enige 'warmte',mooi artikel in het Vislad trouwens,ja, zo hebben we eigenlijk altijd al gevist, een van de mooiste visserijen wat karper betreft, heb je enig idee wanneer het retro karpervissen op TV komt,

Met vriendelijke groet,

Derk

Peter Linzell zei

Hoi Derk,

De afspraak voor tv opname is destijds verzet, en uiteindelijk is het er niet meer van gekomen.

Gr,
Peter

FER zei

Tis bokkoud en ben er wel mee, dat blauwbekken aan de waterkant. Ik hou mij vast aan komend weekend waarin de temperaturen gaan steigen en er hoogstwaarschijnlijk een vreetorgie gaat losbarsten met bruisplakaten 'all over the place'.

John van Gameren zei

Hallo Peter koud is het inderdaad. Maar wat een prachtige vissen weer die heb weten te vangen ondanks deze barre temperaturen. MVG john.

Peter Linzell zei

Hoi Fer,

Ik ben er ondertussen ook wel klaar mee. En de karpers volgens mij ook, die laten het volledig afweten de laatste twee uitstapjes. De zeelten gelukkig niet! Laat het nu maar snel echt voorjaar gaan worden.

Gr,
Peter

Peter Linzell zei

Hoi John,

Thx, het lijkt wel herfst hier af en toe 😉

Gr,
Peter

spinner zei

Hoi Peet ,wat een prachtige vissen weer.

gr andre

Peter Linzell zei

Thanks Andre!Gr,
Peter