1 jun. 2016

Pen(n)vissen


Penn 430 SS, 0,20 mm Maxima, Fair Play Winston Special
Dinsdag 31 mei. Na het avondeten moet ik toch echt nog even naar de polder. Een paar uurtjes struinen zonder toeters en bellen, gewoon ouderwets genieten!

Gr,
Peter

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk om te lezen Peter. Als chauffeur/koerier kom ik een keer of 3 - 4 keer per jaar die kant op. (eigenlijk veel te weinig) Prachtige streek om te vissen! Zeker nu is de natuur prachtig daar. Hier ook, maar dat is toch weer anders.

Succes verder.

Eddy Roelans

Anoniem zei

Hi Peter,

Mooie combi zo en mooie afwisseling met je "brasem" hengel. Is de paai bij jou daar al voorbij?

Groet,
Bert

Peter Linzell zei

Hoi Eddy, hoe je het ook bekijkt, we wonen in een prachtig land met bijna overal viswater. Als kind heb ik dat ondiepe stilstaande polder water hier vaak vervloekt. Als je eenmaal doorhebt hoe je er het beste kunt vissen (met dank aan J. Schreiner) is hier in deze omgeving wonen een zegen. Leuk dat je gereageerd hebt op SddP.


-----------------------------------


Hoi Bert,

Thx! De paai is hier achter de rug. Het water in de (in deze omgeving) ondiepe polders was al snel op de juiste temperatuur. Ideale omstandigheden voor een succesvolle paai en het instandhouden van de karperpopulatie alhier. Het aantal kleine karpers dat ik ieder jaar opnieuw vang is daar het bewijs van. Al heeft een koud voorjaar dat ook weleens in de war gegooid hoor!

------------------------------------

Gr,
Peter