6 aug. 2014

Met een geluidloze pieper...


Terug naar 1985?
Waker gemaakt van aluminiumfolie
Woensdag 6 augustus. Terug in de tijd met een in de schil gekookt piepertje en een waker gemaakt van aluminiumfolie. Spannend! Vintage voor de een, achterhaald en ouwe troep voor een ander...  Ach,vissen met drie hengels op karper kan/mag ook, maar dat is dan weer niet mijn ding. ;-)

Groeten,
Peter

3 opmerkingen:

Arie Paauw zei

Leuk Peter, wat een sentiment. Ik ga eens kijken of ik de hoge steunen ook nog heb. Je hebt me in ieder geval weer op een idee gebracht.
Mijn piepers staan al weken te verstoffen in de kelder. Niet omdat er niet gevist word, maar ik pak ook steeds weer terug op het oude struinwerk. Pennen en oppervlaktevissen. Zo freelinen ga ik ook weer eens doen! Ik deed dat vroeger met roggebrood van de markt (stoepje?) met stroop. De spanning als je folie tergend langzaam omhoog loopt........lekker!
(ik had nog zo'n rot-wakertje in wit en rood van Albatros dat je op de lijn klemde. Als je dan beet had slingerde dat ding om je hengel....Die ga ik dus niet meer gebruiken) Groet en dank voor je verhalen en foto's. geniet er van! Mark Paauw

Anoniem zei

Heerlijke eenvoud!

RobertHil

Peter Linzell zei

:-)