5 jul. 2011

Goud voor Danny

Maandag 4 juli. Gisteren vierde ik mijn verjaardag, het feest begon pas om 16.00 uur in de middag, maar van Francine moest ik thuis blijven. Dat is niets voor mijn vrouw om mij het vissen bijna dwingend te verbieden. Gisterochtend wist ik ook waarom ze dat deed.
Twaalf cilinders met een vermogen van 410 pk. Dat is iets heel anders dan een splitcane spinhengeltje met een maximaal werpvermogen van 2 gram. Beiden geven ze je een kick!

In de ochtend stond er een Ferrari Testarossa voor de deur, en ik mocht zelf rijden. Een cadeautje van onze buurvrienden. In de middag kwamen de vismaten en zijn wij door onze maat uit Schiedam opnieuw voorzien van JvG 12 mm ruisvoornspinnertjes. Behalve spinnertjes kreeg ik van Yuki titanium spinstangetjes voor het ultra lichte spinnen, maar ook nog eens een prachtig doosje gevuld met vliegen. Van Eric kreeg ik een vliegenreeltje, en zo word ik bijna wel gedwongen om met vliegvissen te gaan beginnen!Vanavond zijn Danny en ik een paar uurtjes op pad geweest met de Pequena's. Uiteraard met aan het eind van onze lijntjes JvG 12 mm spinnertjes. Zoals te verwachten konden we weer op veel aandacht van de baarsjes rekenen. Samen vingen we daarbij ook nog eens vier ruisvoorns, waarvan drie voor Danny!

Groeten,
Peter

6 opmerkingen:

Yuki zei

Hoi Peter,

Ferrarirood voor jou en goud voor Danny, helemaal top man!! Het was beregezellig, bedankt voor de gastvrijheid en het lekkere eten.

Gr. Kim&Yuki

Anoniem zei

proficiat met je verjaardag,en zo te lezen een fijne dag gehad.
groeten peter

Anoniem zei

Hallo Peter,

Alsnog van harte.

Groet,
Joop

Hans zei

Hallo Peter,

Proficiat met je verjaardag.
Wat een leuke verrassing, zoiets wil ik wel permanent voor mijn deur hebben staan!

Groeten,
Hans O.

Anoniem zei

Hallo Peter,

van harte gefeliciteerd. En nu snel gaan vliegvissen, welk reeltje heb je gekregen ?

groet rené

Peter Linzell zei

Bedankt mannen!

@ René, een Shakespeare reeltje.

Groeten,
Peter