14 sep. 2014

Eenvoud
















Zondag 14 september. Gisteravond na het werk/avondeten nog een paar uurtjes gevist met de Cobold tiengrammer en een 45 mm Terrible spinner. Vijf snoekjes mochten direct na de foto weer zwemmen. Genieten!

Groeten,
Peter

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja Peter, die Terribles blijven het ook altijd nog doen. Wat er ook aan kunstaas wordt uitgevonden, met een eenvoudige, goed geviste spinner blijf je bijna altijd vis vangen. Vis er zelf graag mee en dan met een door John gebonden Bunny Bug erachter. Ik zie al uit naar het snoekseizoen, heerlijk die polders.

Groeten
Hans, Stellendam

Peter Linzell zei

Hoi Hans,

De Terrible is (zeker voor de polder) nog steeds een top spinner. Samen op boerenkarper vissen, is niet gelukt dit jaar - of we moeten heel snel afspreken! Maar, een dag hier struinen door de polder met de tiengrammer en Terrible's, kan natuurlijk ook.

Groeten,
Peter

Anoniem zei

Hoi Peter, ik houd me voor beide dagen aanbevolen hoor! Misschien kunnen we voor oktober nog eens gaan op de karper. Evt. a.s. weekend eens een dag. September en begin oktober zijn de echte karper periodes. De wind is niet geweldig deze week, maar de karper aast nu meer dan anders. Wellicht kunnen we deze winter ook eens een keer op de snoek gaan. Lijkt me erg leuk en ook gezellig. En ik moet ook jullie nieuwe huis eens zien.

Groeten Hans

FER zei

Lijkt weer zo makkelijk als ik zie hoeveel vangsten je weer hebt. Het begint ook weer te kriebelen om achter de waterwolf aan te gaan. Iig ga je hard uit de blokken.

Peter Linzell zei

Hallo Hans,

Francine traint voor de marathon van Amsterdam. De zondagen doet zij haar long runs en ben ik beschikbaar. Vis daarom in de buurt van de auto, voor het geval Francine mij nodig heeft. Nog drie weken dan is de marathon. ;-)

Een visdag door de weeks kan uiteraard wel voor die tijd. Anders plannen we een visdag - of meerdere na de marathon.

Groeten,
Peter

Peter Linzell zei

Hoi Fer,

Soms zit het mee. ;-)

Wat wonen we toch in een fantastische omgeving, nadeel is dat je/we daarom soms moet(en) kiezen welke vissoort... Luxe probleem! Hoe dan ook, ik berg de karperhengels voorlopig zeker nog niet op.

Groeten,
Peter

Anoniem zei

Hoi Peter, ik bel je wel even. Dat praat makkelijker.

Groetjes Hans