12 dec 2017

Fair Play in de sneeuw



#111217 #fairplayhengel #cobold196cm #tiengrammer #spinhengel #spinningrod #spinner #specialterriblespinner #madebyjohnvangameren #luxorspinmolen #halvbeugel #luxorspinningreel #halfbail #snow #sneeuw #pikefishing #snoekvissen #nietsgevangen #nofishtoday #oldskool #struinendoordepolder


8 opmerkingen:

Anoniem zei

Voor jou geen code oranje of rood. Zolang er maar geen ijs ligt kan je gewoon door spinneren in de polders Peter. Sneeuw is inderdaad geen belemmering. Het gaat alleen lastig worden wanneer je polders niet meer begaanbaar zijn voor de auto. Maar lopend kan je daar ook wel aardig uit de voeten volgens mij.

Groet,
Bas

Unknown zei

Hah! Prachtig, was zelf aan't twijfelen of ik afgelopen zondag moest gaan. Voor het eerst in .... ben al kwijt hoelang eens niet gaan vissen.
Niks gevangen ivm accute temperatuursverschillen ? Of de sneeuwval ? Het materiaal kun je de schuld niet geven !
Groeten,
Colin

Robert Remijnse zei

Peter, zet er alvast je kerstwensen onder dan ben je daar al vanaf ;-)

Groet, Robert

Peter Linzell zei

Hoi Bas, jij snapt het 😉 Klopt helemaal, zolang er maar geen ijs op het water ligt kan er gewoon in de polder gevist worden. En struinen door de witte wereld heeft absoluut ook wat. Afgelopen middag heb ik een nieuwe poging gedaan en deze keer met succes. Verslag volgt!

Groeten van Peter

Peter Linzell zei

Hoi Colin, waarom wel of niet vangen blijft toch altijd een beetje koffiedik kijken. Al heeft zo'n weers omslag absoluut invloed op het aas gedrag van de vis. En een keertje niet vissen op zondag is ook weleens lekker...zullen we maar denken!

Groeten van Peter

Peter Linzell zei

Dat is een goeie Robert!

Groeten van Peter

Robert Hilbrands zei

Brrr!

Ik waag morgen nog een poging in Groningen als het weer een beetje meewerkt.

Groeten van Robert

Peter Linzell zei

Succes vandaag Robert 💪👍

Groeten van Peter