12 dec. 2016

Oud en nieuw in Volendam!
Maandag 12 december. Gisterenochtend waren Ton, Olav en Andre al vroeg aanwezig in huize Linzell voor een dagje vissen.
Struinen door Volendam, dat is weer eens iets anders dan door de polder.  Vele uren en kilometers water hebben we gemaakt en afgelegd, en tussendoor werd er vooral flink gelachen. Volgers, missers en lossers, de snoeken lieten ons flink zweten. Het overkwam ons alle vier, de snoeken toonde duidelijk interesse maar vol ervoor gaan was er echt niet bij. Daarom heet het ook vissen, en niet vangen zullen we maar zeggen...
Hoewel absoluut ouderwets gezellig, nieuwerwets liet ouderwets een stinkend poepie ruiken... Een mooi afscheid kado aan Cor Spinhoven de Mosquito 3 LV kwam (in de kundige handen van Olav) als winnaar uit de strijd. Op zo'n visdag maakt een strakkere en veel snellere spinhengel zeker i.c.m. Nanofil het verschil. Je zou het vals spel i.p.v. Fair Play kunnen noemen! In de wetenschap dat eerlijkheid en dus ook eerlijk spel het langst duurt kijken Ton en ik daarom uit naar de return. 😉  Uiteraard werd er nog even na gezeten alhier aan de keukentafel - volgende keer blijven jullie gewoon gezellig eten mannen! Daarna als een os geslapen vannacht, en zit ik nu nog steeds in de nageniet modus.

MANNEN BEDANKT!!!

Groeten,
Peter

6 opmerkingen:

FER zei

Het plezier straalt er vanaf! Ook al was het taai, met zoveel cracks met verschillend materiaal in de sloot kwam er natuurlijk ook vis op de kant.

Peter Linzell zei

Hoi Fer,

Plezier met je maten hebben, daar draait hem om! Vandaar dat ik dit verslag ook met een vette knipoog geschreven heb. 😉

Gr,
Peter

Anoniem zei

Peter wat een heerlijk verslag weer. Gaat het inmiddels al weer beter met je ? Per wanneer gaat CJW Cor Spinhoven stoppen met zijn zaak ??
Groet, Robert Remijnse

Peter Linzell zei

Hoi Robert,

Gelukkig wel!

Volgens mij nog vier weken, (misschien wel korter) en dan houdt Cor het voor gezien. Jammer, maar wel lekker voor Cor!!!

Gr,
Peter

Klassiek vissen met Ton Hopmann zei

Hahaha, het was een geweldig leuke visdag Peter, Olav en André! Heerlijk gestruind door Volendam en vele mooie wateren bevist. Dat doe ik graag snel nog een keer over.
Dankjewel voor de gastvrijheid Peter!

Groet van Ton.

Peter Linzell zei

Doen we Ton!

Gr,
Peter