22 aug. 2016

Daarom penvissen!


Zaterdag 20 augustus.  Een week met een overvolle agenda is nog niet voorbij. Naast echtgenoot, trotse vader van drie en werknemer in een nog steeds groeiend bedrijf 'moet' er ook nog gesport en gevist worden. Na een geslaagde werkdag is even bijkomen achter de penhengel geen straf. Met de gedachte in het achterhoofd dat er morgen (zondag) een duo training (met Francine) op het programma staat. 28 km verder en ruim drie uur later ploffen we samen doorweekt op de bank. Samen bikkelen in en door steeds veranderende omstandigheden, wat ben ik ontzettend trots op mijn vrouw!

En zaterdagavond toch nog een mooie schubkarper verwelkomd op de mat. Letterlijk op de valreep - wat hebben we toch een mooie hobby! Penvissen kan (bijna) altijd, en zelfs statisch penvissen is leuk voor de afwisseling. Keep it simple, en pak je moment(en). 








Groeten,
Peter

7 opmerkingen:

FER zei

ff vissuh, lijkt wel ff snoeken. Maar met de pen kan het!

Robert Remijnse zei

Juist door die tijd efficient te gebruiken vang je zulke mooie vissen. Top Peter !!

Peter Linzell zei

Hoi Fer,

Penvissen, het kan (bijna) altijd en overal - het hele jaar door!


------------------------------------------------------------------


Hoi Robert,

Thx - gisteravond heb ik nog een paar uur effectief met de pen gevist.πŸ˜‰ Maar, vooral genoten van het buiten bezig zijn. Verslagje volgt.


------------------------------------------------------------------

Groeten,
Peter

spinner zei

Hoi Peet, dat jij nog tijd hebt om ze landen joh,goed bezig.
mvg andre

Peter Linzell zei

Thx Andre! πŸ˜€

Gr,
Peter

John van Gameren zei

Hallo Peter met recht trots op jullie. Het zijn niet alleen de vissen maar ik weet ook wat een topsport je buiten het vissen af en toe heb. Diepe buiging,respect.

Peter Linzell zei

En wij zijn trots op jou John! Bikkel!!!

Groeten,
Peter