10 jul. 2016

Een nieuwe stek erbij!
Zaterdag 9 juli. Vrije zaterdagen zijn bij mij op een hand te tellen.  En als je dan een keertje vrij bent, dan ga je natuurlijk met je dochter mee naar de paarden. En als blijkt dat er daar ook nog eens karpers rond zwemmen, dan kan deze zaterdagmiddag helemaal niet meer stuk. Van de eigenaar van het land heb ik toestemming gekregen om er te vissen.  En als dan ook nog blijkt dat hier nooit gevist wordt, ben ik niet meer te houden.

Een nieuwe stek, in een voor mij nieuwe polder, onbevist en ik heb er karpers gespot. Dat er vanavond 'maar' een karpertje op de mat kwam mocht de pret niet drukken.

Groeten,
Peter

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Zou willen dat ik ook regio Volendam woonde. Blijf jou volgen Peter!

Eddy Roelans

Peter Linzell zei

Hoi Eddy,

Ik/we wil(len) hier nooit meer vandaan!

Gr,
Peter

FER zei

nieuwe kansen altijd, maar nieuw water geeft toch weer nieuwe verwachtingen.

Peter Linzell zei

Precies Fer!

Robert Remijnse zei

Super Peter je eigen prive stek, kunnen we hier in het zuiden alleen maar van dromen.
Prachtig schimmeltje, is dat de pony van je dochter ?? Groet, Robert

Peter Linzell zei

Hoi Robert,

Thx! Op zaterdag rijdt Marleen op de manege, en ook de vakanties brengt ze daar gedeeltelijk door. Een eigen paardje is een serieuze optie, Francine rijdt ook, en ik heb gisteren mijn eerste les gehad. Was alweer een paar jaar geleden dat ik op een paard gezeten had. Na de grote vakantie gaat Marleen naar de middelbare school, als haar passie voor paarden deze grote verandering doorstaat gaan we zeker op zoek naar een geschikt (familie) paard.

Gr,
Peter

Robert Remijnse zei

Peter, wat leuk. Als je een fijn familliepaard zoekt moet je eens kijken op de site van vereniging het groninger paard. Een ras waar heel de famillie iets mee kan. Zijn echt geweldige dieren, rustig, fijn karakter, veelzijdig (spreek uit eigen ervaring). Leuk dat je je eerste les hebt genomen. Ik ben zelf enkele jaren terug ook weer begonnen met rijden en momenteel zijn we bezig onze Groninger in te rijden. Veel succes met de lessen!

Peter Linzell zei

Hoi Robert,

Francine en ik hebben vanmorgen op jouw blog gekeken - wat een prachtig (toen nog veulen) paard!

Robert Remijnse zei

Waren toen vooral berichten van mijn vrouw. We bleken toch niet van die bloggers te zijn haha. Kijk maar eens op mijn YouTube (Robert Remijnse) kanaal. Kun je zien hoe Elano is uitgegroeid. Bedankt voor het compliment !

Peter Linzell zei

Leuk Robert, we gaan straks zeker even op jouw YouTube kanaal kijken!!!

Peter Linzell zei

Prachtig!!!

Peter Linzell zei

Prachtig!!!