29 jul. 2016

Druk
Het is druk, nou ja - ik heb het druk. Een winkel gespecialiseerd in tegels en sanitair, in je eentje draaiend houden net voor en tijdens de bouwvak valt niet mee. Gelukkig maar, want naar de deur kijken en wachten op klanten is niet echt mijn ding. Af en toe voelt het wel alsof het klusvirus heeft toegeslagen bij thuisblijvend Nederland. Moe en voldaan plof ik s'avonds op de bank. Dit is geen werken, maar topsport.

Om toch nog met vissen bezig te zijn kijk ik af en toe op het internet. Ondertussen heb ik het idee gekregen dat er meer (liever) gediscussieerd wordt over vissen dan dat er nog gevist wordt. Vrolijk wordt je er zeker niet van, vooral na de zoveelste discussie over de onthaakmat enz. te lezen. De afgelopen vijfentwintig jaar is er een hoop veranderd, dat is zeker!

Aanstaande zondag ga ik eindelijk weer een pennetje te water laten, en dat wordt sowieso ouderwets genieten - met of zonder vis...

Groeten uit tegelland,
Peter


2 opmerkingen:

Dale Neijzing zei

Hoi Peter,

tja, die discussies. Soms lijken die discussies belangrijker dan het vissen zelf. Ikzelf ga tegenwoordig nagenoeg elke discussie uit de weg. Gewoon lekker vissen, verhaaltje maken en weer verder. Ouwehoeren doe ik wel in de kroeg!

Life can be good!!

Groetjes,

Dale

Peter Linzell zei

Precies Dale!

Groeten,
Peter