15 mei 2019

Selfies ...#14052019 #fairplayhengelsechtehengels #fairplayhengel #cobold375cm #handmadeinholland #breamrod #brasemhengel #abucardinal33 #productofsweden #maximamonofilement #tenchfishing #zeeltvissen #tench #zeelt #eveningsession #oneoffive #sweetcorn #blikmaisvandeen #oldskool #oldschool #struinendoordepolder #keepitsimple
Gisteravond geprobeerd selfies te maken met de gevangen zeelten. Normaal gesproken ben ik niet zo van de man met vis foto's, maar voor de afwisseling is het leuk. Vijf zeelten wilden graag op de foto met de in het groen gestoken baardmans. 😉

Gevist met de Fair Play brasemhengel van cobold glasvezel, de good-old ABU Cardinal 33 en 0,14 mm Maxima nylon met een treksterkte van 1,2 kg wat volledig in harmonie is met de brasemhengel. Haakje 10, zonder hair, een pennetje dat 'zinkt' op twee loodhagels van 0,3 gram en niet vergeten te vermelden blikmais van Deen.

De zeeltteller staat nu op 45 stuks dit jaar,  allen op blikmais en de pen gevangen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

We komen zelf amper aan vissen toe. Het is echter geweldig om te zien hoe jij bent gepakt door het zeelt-virus.
Natuurlijk i.c.m. prachtig materiaal. Het is al jaren onze favoriete witvis.
Op naar de 100 en als ze er zitten de 60cm.
Groeten Robert en Pa

lolle van Houten zei

En, hoe bevalt deze hengel Peter? Wanneer ik de rest van mijn leven nog maar met één hengel verder moest vissen dan zou ik kiezen voor de Cobold 375 een geweldige hengel!

groeten, Lolle

Peter Linzell zei

Robert en pa, op zeeltvissen met de pen is
fantastisch!Thnx!

Groeten van Peter

Peter Linzell zei

Lolle, ik ben echt verknocht aan de cobold brasemhengel van 375 cm. Voor het gericht vissen op zeelt met het pennetje i.m.o. de beste hengel ooit gebouwd. Zou ik slechts één hengel mogen bezitten dan kies ik toch voor de Winston 355.

Groeten van Peter