6 sep. 2018

Kilometers aan slootjes, tochten en vaarten...


Woensdag 5 september. Vorige week woensdag ben ik op de RIH naar Handy Fish in Heiloo gereden voor een bakkie koffie. Onderweg keek ik m'n ogen uit, kilometers aan slootjes, tochten en vaarten. En bijna overal zag ik sporen van karpers. Bellenplakaten, modderwolken en wapperende staarten, het kon niet missen!

Vandaag ben ik daarom terug gegaan (deze keer met de auto) en heb een paar van die slootjes afgestruind met de geel glas FP 1 lbs hengel. Twee baarsdrijvertjes, zonder lood verzwaring een haak en daarop een worm gepresenteerd. Terug naar de basis, simpeler kan haast niet.


Tussen het vissen door een bakkie koffie bij Bert Schouten gedronken, ik voelde me en zag er uit als een verzopen kat. 😉

Na de koffie nog even gevist, en als bonus was het ondertussen bijna gestopt met regen. Damn, wat een water is er gevallen vandaag... Maar goed, vissen met noordoosten wind en in de (voornamelijk) zeikende regen en voor mij onbekend water, wel 4 mooie wilde karpertjes gevangen!

Groeten van Peter

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik benijd je over je oneindige energie en drang naar de waterkant Peter. Wanneer je inderdaad wat gaat fietsen dan krijg je vaak wel een beter inzicht van het aantal watertjes in je eigen woonomgeving, dan wanneer je met de auto gaat en het is nog een stuk gezonder ook.
Eigenlijk zou ik ook wat meer moeten bewegen, maar ik heb het te druk met andere dingen en er gaan nu eenmaal maar 24 uur in één dag en de weken vliegen voorbij, dus dan moet je keuze's maken.

Maar jouw avonturen geven anderen ook weer energie en het is nu de tijd in de maanden september en oktober om nog lekker even de karper achter de schubben te zitten.
Dus ik ga ook nog even mijn best doen en tijd vrijmaken om van deze maanden nog optimaal te genieten!

Groet, Lolle

fillikir72518 zei

I’m impressed, I need to say. Actually hardly ever do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me inform you, you've got hit the nail on the head. Your idea is excellent; the difficulty is one thing that not enough people are talking intelligently about. I'm very completely happy that I stumbled across this in my search for something regarding this. casino slots