4 jun 2018

Filmpje over het oude ambacht !



Jill van der Vooren doet de studie fotografie. En heeft een opdracht van school bij Jan Bassez mogen doen. Haar vader Jeffrey stuurde mij een leuk berichtje en is uiteraard ontzettend trots op zijn dochter! Wat een super leuk filmpje, en bedankt dat ik het mag delen!


4 opmerkingen:

derk schrikkema zei

hallo peter,

Als fairplay aanhanger is dit echt leuk om te zien,zo worden echte hengels gemaakt,

Groeten,

Derk

lolle van Houten zei

Een leuk filmpje Peter! In het begin van de overname door jan B had ik behoorlijke twijfels omtrent iemand met weinig ervaring die dezelfde kwaliteit kon evenaren die we al jaren kenden van vader en zoon.

Maar ik ben erg onder de indruk van de vaardigheden van jan B en had niet gedacht dat de hengels nog beter konden, daar komt nog bij dat het een hele sympathieke en gastvrije kerel is en dat wij (fp-liefhebbers) blij mogen zijn met deze nieuwe hengelbouwer!

Groet, Lolle

Ernst zei

Volgens mij is Jan op een bepaald moment in het filmpje de taille op de nieuwe
Floret grafiet 1,5 gram aan het aanbrengen.
Een razend snel en ultra gevoelig spinhengeltje met een lengte van 1,60 m, waarop Stilon 10/00 mm treksterkte 0,6 kg een passende lijn is.
De receptuur van dit nieuwe type ultra lichte spinhengel is van Jan.
Daar door is het een hengel zonder compromissen.
We mogen ons heel gelukkig prijzen, dat Jan het vak van hengelbouwer heeft opgepakt en met zijn oog voor vernieuwing en detail de filosofie, die Jan Schreiner aan sportvissen verbond, in ere houdt.

Robert Hilbrands zei

Fantastisch! Wat mogen wij ons gelukkig prijzen met Jan als hengelbouwer van de Fair Play hengels. En wat heeft Jill van der Vooren er een fantastisch fotografische film van gemaakt. Complimenten!

Groeten van Robert