12 jun. 2017

Zondagavond 11 juni


Mjammie 


Vorige week tijdens het bij elkaar zoeken van het forellen kunstaas vond ik haar terug. Wachtend in een kartonnen doos op betere tijden. In 1987 nieuw gekocht, mijn ABU Cardinal C3 - de eerste versie. Na eerst een service beurtje te hebben gehad, mocht ze vanavond mee naar de polder. Oude liefde roest niet!


Gr,
Peter


8 opmerkingen:

spinner zei

Tja wat moet je hier nou over zeggen? OH misschien Peet ga bij de volgende foto,s is normaal zitten.

HaHa gr dre

Peter Linzell zei

😂

Thx Dre!

Gr, Peter

Anoniem zei

Prachtige vissen weer.

vrgr Klaasjan

Peter Linzell zei

Thx Klaasjan!

Gr, Peter

Robert Hilbrands zei

hahaha dat van dat normaal zitten dacht ik stiekem ook al, André :-)

Zonder gekheid: prachtige materialen en vissen, Peter.

Robert

Peter Linzell zei

Raar volkje zijn wij vissersmannen toch. 😉

Zonder gekheid, ik zet m'n mobiel op m'n vistas en de timer op tien seconden. Snel een foto, en dan meteen de karper terug in het water. Over hoe ik zit, of de vis in beeld gebracht wordt - heb ik tot de opmerking op Facebook niet nagedacht.

Thx Robert 😀

Gr,
Peter

spinner zei

Nee joh Peet dat gevoel ken ik, het is als geintje bedoelt he! deze reactie, lekker je ding blijven doen,ik vind nu jij verteld hoe dat je het doet nog knap ook ,ik zou het niet kunnen, ja misschien als ik de timer op 45 minuten kan zetten, en dan maar hopen dat ik er niet meer dan 1 vang die dag.

gr andre

Peter Linzell zei

Weet ik toch Dre!

Bizar eigenlijk, wat een opmerking die uit het niets vandaan komt los kan maken. Mij raakt het niet, maar zo kan iemand die je niet kent je hele hebben en houwen zwart maken!

Gr,
Peter