3 dec. 2013

Dinsdag 3 december 


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wàt een spanning en sensatie toch, die lichte FairPlay hengels! Ik spaar voor de grafiet 5-grammer maar twijfel nu toch weer; die spinmatic ziet er ook fijn uit.

Robert

Peter Linzell zei

Hoi Robert,

De Spinmatic vijfgrammer is jarenlang mijn favoriete ul spinhengel geweest. Een fantastisch stokkie, mijn zoon kan dat beamen. :-)

De langere vijfgrammer Spin Grafiet, is het overwegen waard kan ik je vertellen. Deze leunt tegen de Rapier aan - is mijn ervaring - je kunt er indien gewenst met dunner/lichter nylon en kleinere spinners op vissen dan met de Spinmatic mogelijk is.

Wat ik zo jammer vind, is de prijs van de huidige Spinmatic, het is geen opstapper meer, maar een heel prijzig stukje glasvezel.

Groeten,
Peter

Anoniem zei

Peter,

Bedankt voor de info! Helpt in mijn keuze. De grafiet vijfgrammer zal mooi aansluiten op de lange (250cm) tiengrammer die ik al heb :-)

Groet,

Robert

Peter Linzell zei

Graag gedaan Robert!

Met deze twee spinhengels dek je de lading, en heb je in principe geen andere spinhengels meer nodig voor de polder. Door zijn lengte kan er ook uitstekend met de vlok gevist worden met de 200 cm lange vijfgrammer.

Succes,
Peter

Anoniem zei

Hoi allebei,

Dit moment gaat Frank nooit meer vergeten Peter!
Gr. lolle