5 nov. 2016

De kracht van eenvoud.

Zaterdag 5 november. Het uitstapje afgelopen woensdag in de polder heeft er goed ingehakt. Sindsdien ben ik bijna niet meer buiten geweest. Gisteren zelfs bijna de hele dag geslapen, en ondanks dat sliep ik ook afgelopen nacht als een roos.

Vanmiddag geluncht bij m'n lieve schoonmoeder en daarna de Luxor 1A Special onderhanden genomen. Ik hou van zijn/haar simpele vormgeving. En dezelfde eenvoud vind je ook terug aan de binnenkant. Bij deze Luxor zijn de tandwielen van brons en staal gemaakt. De dikke as is ook van staal gemaakt. Verder wat er niet in zit, kan ook niet kapot gaan!

Groeten,
Peter

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag Peter,
Die glimt weer! Eenvoud blijft kenmerk van het ware.
Vriendelijke groet,
Wim

Robert Remijnse zei

"Easy does it" Peter neem rustig je tijd voor je herstel. Wat een prachtig mechaniek is het ook die aloude Luxor. Groeten Robert

Anoniem zei

Je moet inderdaad wel even om je zelf denken Peter, dit alles heeft een flinke aanslag op je lichaam gedaan, meer dan jij denkt en nu merk je pas hoeveel! Je kunt ook op andere manieren even genieten van het vissen door inderdaad je molens even na te lopen. Als het goed is komen er nog genoeg dagen om weer aan de waterkant te genieten.

Groet, lolle

Peter Linzell zei

Eenvoud is zo verkeerd nog niet Wim! Keep it simple en geniet.

Gr, Peter

Peter Linzell zei

Thx Robert!

Gr, Peter

Peter Linzell zei

Gaat helemaal goed komen Lolle! Thx!

Gr, Peter